Centrale verwarming

Bij een verbouwing of een nieuwbouwproject is de keuze van uw centrale verwarming cruciaal. Dieder de Loodgieter denkt vanuit een economisch en ecologisch standpunt en zal steeds de beste opties adviseren voor uw woning of appartementsgebouw. Dit kan een verwarming zijn op aardgas, stookolie, zonneboilers, warmtepompen, pelletverwarming of een combinatie van deze opties. Dieder de Loodgieter werkt met kwaliteitsmerken die een laag verbruik hebben, gebruiksvriendelijk zijn en een lange levensduur garanderen.

Aardgas

Aardgas is één van de meest gekozen energiebronnen om een woning te verwarmen. Aardgas condensatieketels zijn dan ook zuinig, comfortabel en relatief goedkoop. 

Dieder de Loodgieter heeft ook het Cerga-label voor professionele gasinstallateurs.  Bij ons kan u terecht voor keuringen en attesten van uw aardgasinstallatie.

Maar hier een afspraak of vraag een offerte aan >>

Stookolie (mazout)

Een stookinstallatie op mazout is veilig, doeltreffend en biedt een alternatief wanneer er bijvoorbeeld geen gasaansluiting voorhanden is. De klassieke mazoutbranders en condensatieketels hebben de laatste jaren ook een enorme evolutie doorgemaakt met een laag verbruik en een hoog rendement. 

Dieder de Loodgieter heeft ook het Cedicol-label van MazoutExpert voor professionele installateurs.  Bij ons kan u terecht voor keuringen en attesten van uw mazoutinstallatie.

Meer info bij Dieder de Loodgieter >>

 

Pelletverwarming

In hun zoektocht naar CO2-neutrale en hernieuwbare brandstof heeft het Oostenrijkse merk ökoFen de eerste gecertifieerde pelletketel op de markt gebracht. Met de ökoFen pelletverwarming maakt u gebruik van natuurlijke grondstoffen en bespaart u tegelijk op verwarmingskosten. De pelletketels zijn extreem zuinig. Misschien nog niet zo gekend, maar Dieder de Loodgieter is alvast overtuigd!

Meer info over pelletketels >>

 

Zonneboilers

Warm water voor huishoudelijk gebruik is een grote energievreter in het huishouden. Daarom is een zonneboiler een ecologisch en zeer goed alternatief om te combineren met een hybride systeem zoals aardgas, mazout of pellets. Door de installatie van een zonneboiler kan u tot 50% energie besparen. Uiteraard zal dit een gunstige weerslag hebben op uw energiefactuur én bovendien kan u voor de plaatsing van een zonneboiler premies aanvragen. Een win-win situatie dus.

Vraag nu advies aan Dieder de Loodgieter >>

 

Radiatoren & convectoren

Voor een nieuwbouwwoning of renovatie plaatst Dieder de Loodgieter radiatoren, convectoren en sierradiatoren. Elk merk heeft een uitgebreid gamma aan kwaliteitsvolle producten in alle types, vermogens, afmetingen en kleuren. Wij berekenen welk type radiator of convector nodig of het meest geschikt is voor de ruimte. Uiteraard zorgen we ook voor de installatie.

Vraag een gratis offerte bij Dieder de Loodgieter >>

 

Vloerverwarming & wandverwarming

Bij vloer- & wandverwarming wordt de warmte gelijkmatig verspreid en dit verhoogt het wooncomfort. Bovendien is het geruisloos, onzichtbaar en door een constante huistemperatuur bespaart u op uw energiefactuur. Op plaatsen waar hogere temperaturen gewenst zijn, zoals een badkamer, kan een vloerverwarming gecombineerd worden met radiatoren.

Contacteer Dieder de Loodgieter >>

 

Warmtepompen

Door het verplicht gebruik van hernieuwbare energie bij nieuwbouwwoningen kan een warmtepomp een oplossing bieden. Dieder de Loodgieter werkt samen met enkele leveranciers die gespecialiseerd zijn in warmtepompten met diepteboring. Een warmtepomp vraagt misschien wel de nodige investering maar is op langere termijn zeker rendabel. 

Meer info bij Dieder de Loodgieter >>

location_on Gerzenstraat 11 3060 Bertem mail_outline info@diederdeloodgieter.be phone +32 16 65 12 44

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x