Dieder de Loodgieter werkt vanuit de centrale regio Leuven. Je mag ons bellen voor centrale verwarming, installatie sanitair, onderhoud en keuringen gasinstallaties, warmtepompen, zonneboiler, enz.

Lees meer

Badkamers & Sanitair

Dieder de Loodgieter is uw specialist voor de installatie of renovatie van uw badkamer, douches, wc's, stoomcabine of hammam. Wij doen de volledig inrichting van A tot Z.

Lees meer

Centrale verwarming

Condensatieketels op aardgas, mazoutbranders, pelletverwarming, zonneboilers, warmtepompen, radiatoren, convectoren en wand- en vloerverwarming: Dieder de Loodgieter is uw installateur!

Lees meer

Ventilatie

Dieder de Loodgieter houdt de kwaliteit van de lucht in huis of op kantoor op peil door zowel de plaatsing van particuliere ventilatiesystemen (systeem C en C+) als grotere professionele ventilatiesystemen (systeem D).

Lees meer

Waterbehandeling

Wil u besparen op uw waterfactuur en uw regenwater recupereren? Of heeft u last van kalk in het water? Contacteer Dieder de Loodgieter voor regenwaterrecuperatie en waterontharders!

Lees meer

Onderhoud en herstellingen

Dieder de Loodgieter doet alle herstellingen bij lekkage of waterbreuken. Bovendien reinigen, onderhouden en keuren wij ook uw mazoutketel of aardgasinstallatie.

location_on Gerzenstraat 11 3060 Bertem mail_outline info@diederdeloodgieter.be phone +32 16 65 12 44

Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x